Historia e qenit Togo, filmi i bazuar në ngjarje të vërtet!

Kur një epidemi vdekjeprurëse e godet vendin e largët Nome në Alaska, dhe i vetmi shërim ndodhet 600 milje larg (1024 km), trajneri i shkathët i qenve për saja Leonhard Seppala (Dafoe) e merr detyrën që në sajat e tij ta transportojë ilaçin.

Seppala e merr qenin e quajtur Togo, haskin e moshuar siberian, për t’i udhëhequr sajat e tij. Gruaja e tij (Julianne Nicholson) e ka rritur Togon qëkur ai ishte një qenush i prapë.

Seppala, i cili e kishte përcjellë gjatë gjithë atyre viteve besnikërinë dhe shpirtin e tij të guximshëm, e di se Togo është shansi i tij i vetëm për ta mbijetuar atë mision, veçanërisht për shkak të stuhisë së madhe që po shkon në drejtim të tyre.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »