Gjashtë WebFaqe ku ju mund të gjeni ikona falas për faqen tuaj!

Krijo ikon ne webfaqe falas

Ikonat janë bërë pjesë e pandashme e dizenjimeve web, posterave, broshurave etj.

Në vend që të ridizenjoni një ikonë të caktuar, ju mund t’i shkarkoni ato në formate të  ndryshme dhe ti përshtatni ato individualisht.

Më poshtë i keni 6 website-t më të përdoruara në botë për shkarkimin falas të ikonave bazuar në principet moderne të dizenjimit, që do të ju ndihmojnë për një dizajnim më të shpejtë dhe më efikas. /fbiznes.com/

WebFaqet:

  1. Flaticon
  2. Icons8
  3. Iconfinder
  4. Fontawesome
  5. Ionicons
  6. Material.io

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »