Është publikuar paraqitja e dytë e shkurtër e filmit “Tenet”

Në dhjetor të vitit të kaluar ishte dhënë ideja e parë se si do të duket trilleri fantastiko-shkencor i titulluar “Tenet”.

Christopher Nolan e ka bërë regjinë e këtij filmi me produksion të Emma Thomas, ndërsa tash ka ardhur edhe paraqitja e dytë e shkurtër.

Në bazë të pamjeve të shkurtra, karakteri që e luan John David Washington përpiqet ta ndalë luftën e tretë botërore, ndërsa në lojë është edhe jeta pas vdekjes dhe udhëtimi në kohë.

Krahas John David Washington, në këtë film luajnë edhe Robert Pattinson, Michael Caine, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clemence Poesy e Kenneth Branagh.

Premiera e filmit “Tenet” pritet të jepet më 17 korrik në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. /Telegrafi/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »