Disa këshilla për PTC faqet për arsye sigurie!

Për arsye sigurie pa marë parasysh që po futeni në një biznes në internet pa para ju këshillojmë që të shkoni te faqja ku dëshironi të regjistroheni dhe të hulumtoni reth saj.

Shikoni sa përdoruesit ka ajo faqe dhe në google kur dëshironi të zbuloni një faqe vetëm emrit të faqes ja bashkangjitni fjalën SCAM (ju hapen forumet dhe faqet të cilat kanë cekur atë kompani në lidhje me scam – Mashtrim ).

Më poshtë ju sugjerojmë disa këshilla:

 • 1. Kur filloni të regjistroheni te ndonjë PTC faqe që nuk e njihni
  patjetër shikoni sa anëtarë i ka dhe studioni ”Payments Proofs”
  (faktet që i paguajn bashkpuntorët). Në qoftë se ju duket e dyshimtë mos u regjistroni.
 • 2. Qdo faqe e ka regulloren dhe shumën e përcaktuar si minimum
  tërheqjes (zakonisht prej $ 1 – $ 10) dhe si të arini shumen e duhur tërhiqni në Skrill account ku do të jeni të sigurtë !!!
 • 3. Regjistrohuni në sa më shumë faqe në mënyrë që fitimet e juaj me klikime të riten mbrenda një muaji.
 • 4. Kur të klikoni në PTC sites (PTC faqet) nuk duhet asesi me qenë punë e lodhëshme dhe e ngadalshme. Lehtësojeni veten, filloni të hapni nga dy PTC sites për një kohë dhe do të përshpejtoni fitimet me klikime .Ashtu do të behet edhe më e lehtë por edhe më e shpejtë!
 • 5. Këto programe nuk e përshendesin spam (postën e padëshiruar dhe bombardime me letra të padëshiruara) nëse e bëni atë, automatik do të ju largojnë nga programi dhe të ardhurat që i keni në atë moment në PTC faqen do të ju konfiskohen.
 • 6. Si të reklamoni refferal linkun tuaj? Ka shumë mënyra: me web page(web faqe), duke ju bërë ftesë miqëve, duke postuar në komente të bllogjeve, duke i përdorur rrjetet sociale si facebook, twitter, google, yahoo ose ngjajshëm … Gjejeni mënyrën e cila ju përshtatet juve më së shumti personalisht dhe mos haroni të jeni aktiv se jeni duke e nisur nga zero punën nga shtëpia !!! KLIKO DHE FITO.
 • 7. Shumica e këtyre faqeve kanë edhe mënyra tjera për të fituar. Nëse e njihni mirë gjuhën angleze ju mundeni edhe me kryer punë të vogla (micro jobs) dhe aty paguheni më tepër.Disa prej tyre ofrojnë edhe të shiqoni video edhe ati gjithashtu do të fitoni.

Nuk është patjetër që fitimet e para të i tërhiqni menjëherë ju sugjerojmë që ato ti investoni në rented refferals… ku juve do të ju shtohet fitimi brenda ditës dhe muajit.

Në postimin e radhës do të keni faqet që nuk janë scam … por që janë një kohë të gjatë në treg dhe ju do të mund të ja filloni punës pa humbur kohë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »