Visitor statistics

Si të shtojmë vizitat pasi të kemi ndërtuar një webfaqe?

Pasi kemi ndërtuar faqen dhe e kemi lancuar, duhet t’i kushtojmë vëmëndje shtimit të vizitave. Puna më e vështirë është që të bëjmë vizitorët të vijnë dhe të zgjedhin faqen tonë në vend të një…

add comment
Vendndodhja

Si të reklamoni në Google? Mësoni se si funksionon reklamimi në Google!

Reklamimi në Google është një nga zgjedhjet më të mira që mund të bëni për të zgjeruar biznesin tuaj. Google AdWords është platforma më e madhe dhe më e përdorur në botë e reklamimit në…

add comment
Këshilla për Local SEO

Tre këshilla për Local SEO që duhet t’i ndiqni patjetër

Nëse keni një biznes fizik, do të donit të krijonit një strategji për Local SEO për të marrë sa më shumë klientë të mundshëm në krahasim me konkurrentët e tjerë që ndodhen afër.              Siç nënkupton edhe emri,…

add comment
WordPress Vs HTML

WordPress Vs HTML – Cila është zgjedhja më e mirë për faqen tuaj?

Doni të lançoni faqen e biznesit tuaj por nuk e dini se cili është opsioni më i mirë për juve? WordPress dhe HTML statike janë dy opsionet më popullore dhe të përdorura nga bizneset. Më…

10 comments
Çfarë janë Shortcodes ne WordPress

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress? Mësoni ato tani!

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress. Në këtë artikull të shkurtër, ju do të kuptoni rëndësinë e shortcodes në WordPress! Shortcodes në WordPress u prezantuan në versionin 2.5 dhe që prej asaj…

14 comments
Si te fitoni besimin e faqes tuaj ne internet

Disa këshilla si të fitoni besimin e klientëve tuaj me faqen e internetit

Para se të blejnë nga ju, klientët vëzhgojnë shërbimet dhe produktet tuaja. Nëse po përpiqeni të tërhiqni klientë dhe të fitoni besimin e tyre, përdorni strategjitë e mëposhtme. Dhe më e rëndësishmja, ju mund të…

add comment
Historia e blogeve blogun e parë ia përshkruan Justin Hall

“Bloget e para në botë” – Historia e blogeve blogun e parë ia përshkruan Justin Hall

Historia e blogeve blogun e parë ia përshkruan Xhastin Holit (Justin Hall). Pas fillimit të ngadalshëm bloget kanë filluar të bëhen të popullarizuara me paraqitjen e blog-servistit të parë. Ksanga, Open Dajari, Pitas (Xanga, Open…

add comment
Krijo ikon ne webfaqe falas

Gjashtë WebFaqe ku ju mund të gjeni ikona falas për faqen tuaj!

Ikonat janë bërë pjesë e pandashme e dizenjimeve web, posterave, broshurave etj. Në vend që të ridizenjoni një ikonë të caktuar, ju mund t’i shkarkoni ato në formate të  ndryshme dhe ti përshtatni ato individualisht….

add comment
Funksione të rëndësishme për SEO Yoast

10 Funksione të rëndësishme për SEO Yoast në WordPress

Nëse keni një uebfaqe WordPress dhe e dini se çfarë do të thotë SEO, atëherë shanset janë tashmë të instaloni shtojcën Yoast SEO WordPress. Duke pasur parasysh faktin që kjo shtojcë mund të jetë mjaft…

49 comments
Fito para me WordAds ne WordPress

Tani me WordAds mund të fitoni para në WordPress

WordPress ka lajmëruar që po e bëjnë ndërlidhjen e rrugës së vet për blogerët për të përfituar para. Ata kanë lajmëruar një program të ri të quajtur WordAds që ua mundëson zotëruesve të uebfaqeve të…

9 comments