Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 Ultra – dizajn i ri dhe disa gjëra interesante

Samsung Galax S22 Ultra do të dalë vitin e ardhshëm, por tani informacione të reja kanë rrjedhur në lidhje me modelin e ri të Samsung. Sipas informacioneve të rrjedhura, S22 Ultra do të jetë me…

add comment
Apple iOS15

iOS 15 është gati: 5 veçoritë më të mira të reja

Pamje e re për Safari, përqendrim më i mirë me modalitetin e fokusit dhe më shumë mbrojtje të të dhënave. Ne do t’ju tregojmë se çfarë ka të re. Javën e kaluar Apple jo vetëm…

add comment
Cfare eshte SQL

Çfarë është SQL dhe si përdoret?

Strukturuar Query Language, ose SQL, është një gjuhë programimi e krijuar posaçërisht për bazat e të dhënave. Është gjuha më e përdorur gjerësisht e bazës së të dhënave, të gjithë kanë nevojë për SQL. SQL…

add comment
Visitor statistics

Si të shtojmë vizitat pasi të kemi ndërtuar një webfaqe?

Pasi kemi ndërtuar faqen dhe e kemi lancuar, duhet t’i kushtojmë vëmëndje shtimit të vizitave. Puna më e vështirë është që të bëjmë vizitorët të vijnë dhe të zgjedhin faqen tonë në vend të një…

add comment
Vendndodhja

Si të reklamoni në Google? Mësoni se si funksionon reklamimi në Google!

Reklamimi në Google është një nga zgjedhjet më të mira që mund të bëni për të zgjeruar biznesin tuaj. Google AdWords është platforma më e madhe dhe më e përdorur në botë e reklamimit në…

add comment
Këshilla për Local SEO

Tre këshilla për Local SEO që duhet t’i ndiqni patjetër

Nëse keni një biznes fizik, do të donit të krijonit një strategji për Local SEO për të marrë sa më shumë klientë të mundshëm në krahasim me konkurrentët e tjerë që ndodhen afër.              Siç nënkupton edhe emri,…

add comment
WordPress Vs HTML

WordPress Vs HTML – Cila është zgjedhja më e mirë për faqen tuaj?

Doni të lançoni faqen e biznesit tuaj por nuk e dini se cili është opsioni më i mirë për juve? WordPress dhe HTML statike janë dy opsionet më popullore dhe të përdorura nga bizneset. Më…

10 comments
Çfarë janë Shortcodes ne WordPress

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress? Mësoni ato tani!

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress. Në këtë artikull të shkurtër, ju do të kuptoni rëndësinë e shortcodes në WordPress! Shortcodes në WordPress u prezantuan në versionin 2.5 dhe që prej asaj…

15 comments
Si te fitoni besimin e faqes tuaj ne internet

Disa këshilla si të fitoni besimin e klientëve tuaj me faqen e internetit

Para se të blejnë nga ju, klientët vëzhgojnë shërbimet dhe produktet tuaja. Nëse po përpiqeni të tërhiqni klientë dhe të fitoni besimin e tyre, përdorni strategjitë e mëposhtme. Dhe më e rëndësishmja, ju mund të…

add comment
Historia e blogeve blogun e parë ia përshkruan Justin Hall

“Bloget e para në botë” – Historia e blogeve blogun e parë ia përshkruan Justin Hall

Historia e blogeve blogun e parë ia përshkruan Xhastin Holit (Justin Hall). Pas fillimit të ngadalshëm bloget kanë filluar të bëhen të popullarizuara me paraqitjen e blog-servistit të parë. Ksanga, Open Dajari, Pitas (Xanga, Open…

add comment
Krijo ikon ne webfaqe falas

Gjashtë WebFaqe ku ju mund të gjeni ikona falas për faqen tuaj!

Ikonat janë bërë pjesë e pandashme e dizenjimeve web, posterave, broshurave etj. Në vend që të ridizenjoni një ikonë të caktuar, ju mund t’i shkarkoni ato në formate të  ndryshme dhe ti përshtatni ato individualisht….

add comment
Translate »