Horoskopi Javor 4 Tetor 10 Tetor 2021

Horoskopi Javor 4 Tetor – 10 Tetor 2021

Horoskopi Javor 4 Tetor – 10 Tetor 2021 DASHI – 21 Mars – 19 Prill Ka ardhur koha t’u shkoni gjërave deri në fund këtë javë dhe të mos keni aspak frikë. problemet e së shkuarës mundohuni t’i…

add comment
Horoskopi Mujor Tetor 2021

Horoskopi Mujor Tetor 2021

Horoskopi Mujor Tetor 2021 DASHI – 21 Mars – 19 Prill Nëse do të krahasojmë lodhjen dhe ankthin që keni kaluar gjatë muajit korrik dhe gusht, kjo periudhë do të jetë shumë herë më e lehtë për…

add comment
Horoskopi Javor 27 Shtator – 03 Tetor

Horoskopi Javor 27 Shtator – 03 Tetor 2021

Horoskopi Javor 27 Shtator – 03 Tetor 2021 DASHI – 21 Mars – 19 Prill Mundohuni të merrni ndonjë ditë lejë gjatë kësaj jave dhe të shkoni jashtë qytetit tuaj. Do çlodheni, do reflektoni dhe do ju ndriçohen…

add comment
Horoskopi Javor 20 Shtator – 26 Shtator 2021

Horoskopi Javor 20 Shtator – 26 Shtator 2021

Horoskopi Javor 20 Shtator – 26 Shtator 2021 DASHI – 21 Mars – 19 Prill Vëmendja juaj mund të angazhohet me një ofertë të re pune. Këtë javë, shumë prej jush janë gati të mblidhen në një…

add comment

Horoskopi Javor 24 Maj – 30 Maj 2021

Horoskopi Javor 24 Maj – 30 Maj 2021 DASHI – 21 Mars – 19 Prill Puna: Dëshironi që të shpërbleheni për angazhimin tuaj – nuk doni të hyni në garë më të tjerët por doni të avanconi falë…

add comment
Horoskopi Javor 07 Shtator – 13 Shtator 2020

Horoskopi Javor 07 Shtator – 13 Shtator 2020

Horoskopi Javor 07 Shtator – 13 Shtator 2020 DASHI – 21 Mars – 19 Prill Sido që t’iu vijnë gjërat këtë javë mundohuni të thoni fjalën e mirë dhe të tregoheni me optimistë. Marrëdhënia juaj me partnerin…

add comment
Horoskopi Mujor – Shtator 2020

Horoskopi Mujor – Shtator 2020

Horoskopi Mujor – Shtator 2020 DASHI – 21 Mars – 19 Prill Puna: Bëhuni i zellshëm. Përfundimisht punët do t’ju ecin më mirë pas një periudhe të gjatë ndërprerjeje. Njerëz të tjerë do t’ju ndihmojnë. Mos bëni asgjë…

add comment
Horoskopi Javor 24 Gusht – 30 Gusht 2020

Horoskopi Javor 24 Gusht – 30 Gusht 2020

Horoskopi Javor 24 Gusht – 30 Gusht 2020 DASHI – 21 Mars – 19 Prill Mos u tregoni aspak të paduruar këtë javë nëse nuk doni të keni probleme serioze. Sa më realistë që të jeni aq…

add comment
Horoskopi Javor 10 Gusht – 16 Gusht 2020

Horoskopi Javor 10 Gusht – 16 Gusht 2020

Horoskopi Javor 10 Gusht – 16 Gusht 2020 DASHI – 21 Mars – 19 Prill Nëse jeni ne një lidhje do bëni mire te mos i ngatërroni paratë gjate kësaj jave sepse ne një moment apo ne…

add comment
Horoskopi Javor 03 Gusht – 09 Gusht 2020

Horoskopi Javor 03 Gusht – 09 Gusht 2020

Horoskopi Javor 03 Gusht – 09 Gusht 2020 DASHI – 21 Mars – 19 Prill Nën influencën e madhe të Venusit këtë javë do kaloni momente intensive. Nëse keni një lidhje do jetoni gjithë kohës në një…

add comment
Horoskopi Mujor Gusht 2020

Horoskopi Mujor – Gusht 2020

Horoskopi Mujor Gusht 2020 DASHI – 21 Mars – 19 Prill Do të merrni një shtesë parash. Mund të vijë përmes punës suaj, marrëdhënieve familjare ose nga një burim tjetër. Jeta juaj e dashurisë mund të jetë…

add comment
Translate »