Cfare eshte SQL

Çfarë është SQL dhe si përdoret?

Strukturuar Query Language, ose SQL, është një gjuhë programimi e krijuar posaçërisht për bazat e të dhënave. Është gjuha më e përdorur gjerësisht e bazës së të dhënave, të gjithë kanë nevojë për SQL. SQL…

add comment